Nya bilder på de blå små fröknarna

Ja på tisdag blir blåbären 4 veckor. De vill nu inget hellre än att komma ur bolådan. Mamma Ninja för en terrorregim här hemma, hon är nykrönt drottning av krukmakaregatan 33.
 
Det här med spänningar i kattgruppen är verkligen jobbigt, vi hoppas att det lugnar ner sig snart och att Fenja kan acceptera sin nya plats i kattgruppen och rätta sig efter detta.
 
Här kommer lite bilder. Först är det hon som är lite ljusare i underpälsen, hon är den som är mest utåtriktad och pratsam. Hon vill gärna hanteras och har en mer "aby-look" över sig. Hennes öron har en härlig bred bas och något rundare ansikte än sin syster. Hon är lite svårare att fota då hon är "all over the place"
   
Här kommer den andra systern som varit en "tydligare" somali enligt vår erfarenhet. Hon är lite tystare och lugnare i sättet. Har en look som är lite mer klassisk somali.
Det är väldans spännande att se dem utvecklas, fyra vekor är lång tid i kattunge mått mätt.
 
Vi Se å hörs. En av kattungarna är reserverade, och en av systrarna har flera visat intresse för. Jag kommer med en uppdatering nästa helg. Då har vi förhoppningsvis en ny dator, sitter här vid min mors dator som jag fått låna över helgen.
 
//Over an out

Kommentarer
Postat av: ....

Hallåj undrar om ni har några kattungar till salu??

Svar: Många har visat intresse för kattungarna. Skicka ett mejl där du beskriver dig, hur du lever och dina tankar om katt.
Daniel

2012-11-15 @ 18:47:51
Postat av: ....

Hallåj undrar om ni har några kattungar till salu??

2012-11-15 @ 18:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0