Tösarna blå...

Det går bra med flickorna, de växer och frodas. De är väldigt lugna och sover mycket. De har öppnat sina ögon och de är väldans söta nu. Jag ska försöka ta några bilder imorgon.
 
Jag tror att det är en somali och en AbyVariant som det blev sist. En av dem har tussar till kinder och en liten man, samt har en betydligt buskigare bakdel. Båda har väldigt runda och fina huvuden.
 
Ninja har börjat lugna ner sig lite och är inte lika rabiat. Hon visar ett större tålamod med oss och hennes kamrater i lägenheten fastän Hobbe fortfarande lever i skuggorna.
 
Vi kan ta emot besök från och med kattungarna fyller 5-6 veckor. Har man katt ser vi gärna att vi väntar till 6-7 innan första besöket.
 
Mvh Daniel

Kommentarer
Postat av: Maria och Philip

Är det pga av att man "luktar" katt som man väntar med besök? :)

Svar: Hej Maria. Det är för smittorisken. De är extra känsliga rung 4 veckor ålder. Man får ta ställning i varje enskilt fall gällande besök. När de är små kan man ju som besökare titta på dem och hälsa på de andra katterna. De är ju så söta så man kommer gärna igen för att "känna" på sin tilltänkta kattunge. Det ser vi som positivt. Ställer man inte ut, har få katter samt regelbundet vaccinerar sin katt är risken liten för smitta och undantag kan göras.
De är väldans goa och runda nu. De har börjat röra sig och prata en del.
Daniel

2012-10-28 @ 22:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0