De lovade bilderna.

Här kommer bilderna på Luigi och Mario. Två vackra pojkar, varav Luigi är tingad. De har en mycket bra blå färg. På Mario ser man tydligt den varma underfärgen. Luigi har en lite annorlunda blå färg som går mer åt lila.
Mario, på vissa av bilderna skiljer det sig upp till 1 vecka i ålder.
Välbalanserat huvud, vackert mandelformade ögon, vaken blick!
Härlig varm bottenfärg, tjock päls, en mycket fin blå färg! Mario har mycket god förutsättningar att få en riktigt excellent blå färg.
  Härlig profil med bred bas i öronen.
Vi hoppas nu att Mario hamnar hos en familj som kommer älska honom som en familjemedlem. Vi hoppas även på ett fördjupat intresse för katthobbyn. Vi behöver fler eldsjälar som visar upp våra kära Somali och Abessinier!
 
Luigi, på vissa av bilderna skiljer det sig upp till 1 vecka i ålder. Luigi har haft en svårare start i livet och hans utvecklingsålder är yngre än Marios, detta får som konsekvens att hans drag förstärks. Detta kommer att balanseras när han växer på sig.
Väldigt söt kille, stora öron med mycket bred bas.
Härligt runt huvud med fin profil.
Lekbilder på bröderna, det är härligt med syskon! Kattungar som växer upp i grupp utvecklar social förmåga, blir mer balanserade och får en mer genomgående stimulans gällande motorisk, fysisk och psykisk utveckling. Det är två aktiva pojkar som håller somaliflaggan högt. Familjen berättar om två aktiva och sociala pojkar. De prövar lekar i alla ledder. Pojkarna uppfostras av sin mamma Ginko och hennes syster Yoshi som har vuxit upp här hos oss.
 
Vid intresse av Mario, hör av er till Anna Brotzen. Familjen bor i Linköping.
E:post annabrotzen@hotmail.com
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0