S*Nogitsune's 7 kull, snart 10 veckor

Ja nu var det väldigt längesedan som jag skrev på denna sida. Det är mycket i livets cirkus för tillfället och tyvärr har skrivandet fallit bort. Men livet pågår utanför internet och vi ligger inte på latsidan. Vi har flyttat till landet och bor numera i Skaraborg vilken är min gamla hembygd, vi trivs och livet med hus kunde inte vara mer annorlunda.
 
Katterna trivs och vid midsommarhelgen i år fick vi vår 7e kull, Susu blev mamma för första gången och skötte allt själv. Hon har varit fantastiskt enkel att ha och göra med, hon skötte förlossningen själv och vi övervakade bara. Kattungarna har även de varit utan komplikationer, de växer och leker hela dagarna. Vi fick 2 hanar och 1 hona. 2 blå och en viltfärgad. Namnen är S*Nogitsune's Forza (viltfärgad hane) S*Nogitsune's WanyamaAsh (blå hane) S*Nogitsune's Hacienda (blå hona)
 
Då vi hela tiden arbetar med att förbättre hälsa, typ och bredd inom rasen somali så använder vi abessinier i vårt avelsarbete. Detta är en sådan kull och därav är kattungarna korthåriga och kommer att registreras som abessinier. Vi kommer testa kattungarna om de är bärare av långhårsanlaget och kan ge tillbaka till kattrasen somali och vårt fortsatta avelsarbete.
 
Mamma till kullen är vår S*Nogitsune's SusAsh
Pappa till kullen S*Miltassias Turalyon
 
 Stamtavla till kattungarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0